VIDEO: Snježna idila u New Yorku

VIDEO: Snježna idila u New Yorku

Poznati vlogger i filmski umjetnik Casey Neistat je početkom 2016. godine iskoristio snježnu mećavu u New Yorku i snimio zanimljiv video. Naime, Neistat je sa prijateljima prošao kroz New York na dasci za snowboard dok ga je vukao Jeep kojim je upravljao jedan od njegovih prijatelja.

Kratki video snowboard ekspedicije je postavljen na Neistatov popularni YouTube kanal 24. januara 2016. godine i nakon nešto više od godinu dana ima skoro 16 miliona pregleda.

Uslovi za snimanje videa su bili savršeni, ulice su bile prekrivene snijegom, a ljudi je bilo mnogo manje nego inače. Neistat je obišao tipične turističke atrakcije u New Yorku kao što su Central Park i Times Square.

Neistat je na sebi nosio crvenu odjeću i sunčane naočale, a povremeno i američku zastavu. Uspio je izvesti nekoliko vratolomija, uključujući i skokove, dok su mu posmatrači davali glasnu podršku.

Iako je policija zabranila kretanje svim vozilima zbog sniježne oluje, Neistat je sa svojom ekipom uspio da snimi video. Ipak, na kraju ih je zaustavila policija, ali su i oni bili oduševljeni idejom i izvedbom, tako da nisu pravili veće probleme.

Sve ostale uratke Caseya Neistata možete pogledati na njegovom YouTube kanalu.

You may be interested

Aplikacije & Društvene mreže
0 shares2737 views

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice

Elektricna Ovca - Oct 15, 2017

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice Svake sedmice predstavljamo nove android aplikacije. Utorkom donosimo pregled najpopularnijih android aplikacija prethodne…

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!
Gaming & Kultura
0 shares1981 views
Gaming & Kultura
0 shares1981 views

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!

Elektricna Ovca - Oct 10, 2017

Zero Latency VR - Ubijajte zombije sa prijateljima!   Zero Latency je tehnološka kompanija koja razvija free-roam sisteme virtualne realnosti. Free-roam virtualna realnost…

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika
Tehnologija
0 shares2527 views
Tehnologija
0 shares2527 views

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika

Elektricna Ovca - Oct 09, 2017

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika Kao dodatak svojim Pixel telefonima i kućanskim uređajima, Google je iznenadio jednim…

Leave a Comment

Your email address will not be published.