TOP 10 novih igrica za android telefone

TOP 10 novih igrica za android telefone

Dobro došli u sedmični pregled najboljih novih igara za andorid pametne telefone. Električna Ovca će i dalje nastaviti da prati nadolazeće igre i najbolje igre koje trenutno igramo, ali ova kolumna je posvećena novim igrama koje možete odmah početi igrati. Pogledajte naš izbor i podijelite vaše utiske sa nama ili nam dajte prijedloge za sljedeću sedmicu.

Triad Battle

Opis: PVP (player versus player ili igrač protiv igrača) bitke, stotine unikatnih bića, taktika i skupljanje igračkih karti čine ovu sjajnu igricu privlačnom. Skupite najbolje karte, pazite na snagu i vještine bića i probajte savladati protivnika.

DOWNLOAD

Island Delta

Opis: Isand Delta je uzbudljiva igra ispunjena akcijom u kojoj se borite protiv opasnih neprijatelja pomoću antigravitacijskog oružja. Također, igra od vas zahtijeva rješavanje zagonetki i izbjegavanje smrtnih zamki. Zoe i Baxter su glavni likovi i skupa sa njima istražite ovaj retro-futuristički svijet i probajte pobijediti Doctora Gundersona i njegove minione.

DOWNLOAD

Space Invaders

Opis: U svemiru, okruženi sa milijardu zvijezda, vi ste ratnik, pobunjenik, s ciljem osvajanja svemira. Svaka planeta ima svoj odbrambeni sistem. Morate se konstantno kretati jer ne možete preživjeti dugo u atmosferi jedne planete. Cilj ove igre je osvojiti što više planeta i skupiti što više blaga sa svake planete.

DOWNLOAD

Rogue Castle

Opis: U ovoj igri preuzimate ulogu nindže u dvorcu prepunom neprijatelja. Potrebno je da likvidirate neprijatelje, izbjegnete moguće zamke i opasne prepreke, a sve s ciljem skupljanja vrijedosti i otključavanja novih prostorija.

DOWNLOAD

Flood GRIBB

Opis: Flood GRIBB  je zabavna i opuštajuća igra za sve ljubitelje slagalica. Flood GRIBB sadrži zahtjevne nivoe, u kojima morate obojiti cijelu ploču u jednu boju sa ograničenim brojem mogućnosti da zamijenite ponuđenu boju. Na početku svakog nivoa počinjete u gornjem lijevom dijelu i spuštate se preko čitavog ekrana. Za promjenu boje koristite tipke na dnu ekrana.

DOWNLOAD

Nice Slice

Opis: Cilj ove igre je izrezati stvari na što više dijelova, bez da promašite oznaku. Glavni likovi ove igre su neki od najoštrijih heroja koje ćete upoznati. Pomozite im da dosegnu savršenstvo i uživajte u sjeckanju.

DOWNLOAD

Dungeon Rushers

Opis: Dungeon Rushers je taktička 2D, RPG (role-playing game ili igra u kojoj korisnici preuzimaju uloge likova) igra. Vaš zadatak u igri je da upravljate vašom ekipom, pljačkate tamnice i uništavate armije neprijateljskih čudovišta. Ova epska avantura vam omogućava da izgradite vlastite tamnice i borbu protiv drugih korisnika.

DOWNLOAD

Batman: Arkham Underworld

Opis: U ovoj igri ćete sresti neke od najpozatijih zlikovaca iz popularnih DC stripova. Vaš cilj je da zlikovce uposlite da rade za vas i da stvorite vlastitu vojsku koja će napadati vaše neprijatelje. Također, možete kreirati vlastito skrovište prepuno zamki, skrivenih opasnosti i vašeg osiguranja koje će vas štiti od drugih neprijatelja.

DOWNLOAD

Asdivine Hearts 2

Opis: Asdivine Hearts 2 je dugoočekivani nastavak populare igre. Dvije godine poslije događaja iz prvog dijela, Zack i njegovi prijatelji se nalaze pred još jednim zadatakom. Ovaj put moraju spasiti paralelni svijet Archelio, kojem prijeti da bude zaleđen.

DOWNLOAD

Archer Dash 2

Opis: Archer Dash 2 je igra posvećena 8-bitnim igrama. Igrač kontroliše strijelca koji se kreće kroz šumu prepreka. Cilj je da što precizinije pogodite metu. Archer Dash 2 je inspirisana i posvećena starim igrama.

DOWNLOAD

You may be interested

Aplikacije & Društvene mreže
0 shares2737 views

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice

Elektricna Ovca - Oct 15, 2017

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice Svake sedmice predstavljamo nove android aplikacije. Utorkom donosimo pregled najpopularnijih android aplikacija prethodne…

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!
Gaming & Kultura
0 shares1981 views
Gaming & Kultura
0 shares1981 views

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!

Elektricna Ovca - Oct 10, 2017

Zero Latency VR - Ubijajte zombije sa prijateljima!   Zero Latency je tehnološka kompanija koja razvija free-roam sisteme virtualne realnosti. Free-roam virtualna realnost…

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika
Tehnologija
0 shares2527 views
Tehnologija
0 shares2527 views

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika

Elektricna Ovca - Oct 09, 2017

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika Kao dodatak svojim Pixel telefonima i kućanskim uređajima, Google je iznenadio jednim…

Leave a Comment

Your email address will not be published.