Film Alien: Covenant nam dolazi uskoro

Film Alien: Covenant nam dolazi uskoro

Poznati sci-fi filmski serijal Alien će uskoro dobiti novi nastavak. Radi se o filmu Alien: Covenant čiji je trailer predstavljen jučer. Filmski studio 20th Century Fox je na svom YouTube kanalu postavio trailer, koji sada ima preko dva miliona pregleda.

Režiser šestog nastavka je Ridley Scott, koji je režirao i prethodna dva filma. Alien: Covenant je nastavak filma Prometheus iz 2012. godine.

Sudeći prema traileru ekipa istraživača pronalazi novi svijet za koji vjeruju da je utopija. No, ubrzo će shvatiti da novi svijet nije onakav kakavom su se nadali. U njemu se nalaze vanzemaljci koji su učinili i orginalni Alien vrlo popularnim, ali i vrlo strašnim.

Trailer prikazuje scene ekipe kako istražuje prelijepi novi svijet, kako nenamjerno nailaze na jaja vanzemaljaca, te kako bježe nazad u svoj svemirski brod i najbolje od svega kako ih Xenomorphi napadaju.

Glumci u filmu su Michael Fassbender (koji je ponovo u ulozi robota Davida), Noomi Rapace (ponovo u ulozi doktorice Elizabeth Shaw), Katherine Waterston, Danny McBride, Billy Crudup, Guy Pearce i James Franco.

Alien: Covenant će se u kinima pojaviti sredinom mjeseca maja.

You may be interested

Aplikacije & Društvene mreže
0 shares2737 views

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice

Elektricna Ovca - Oct 15, 2017

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice Svake sedmice predstavljamo nove android aplikacije. Utorkom donosimo pregled najpopularnijih android aplikacija prethodne…

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!
Gaming & Kultura
0 shares1981 views
Gaming & Kultura
0 shares1981 views

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!

Elektricna Ovca - Oct 10, 2017

Zero Latency VR - Ubijajte zombije sa prijateljima!   Zero Latency je tehnološka kompanija koja razvija free-roam sisteme virtualne realnosti. Free-roam virtualna realnost…

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika
Tehnologija
0 shares2527 views
Tehnologija
0 shares2527 views

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika

Elektricna Ovca - Oct 09, 2017

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika Kao dodatak svojim Pixel telefonima i kućanskim uređajima, Google je iznenadio jednim…

Leave a Comment

Your email address will not be published.