TOP 10 novih aplikacija za android telefone

TOP 10 novih aplikacija za android telefone

Četvrtkom vam donosimo pregled 10 novih aplikacija za android telefone. Svaki dan se pojavi hiljade novih aplikacija, ali mnoge od njih ostanu neprimjećene. U našoj sedmičnoj kolumni TOP 10 novih aplikacija za android telefone predstavit ćemo kvalitetne i zanimljive aplikacije, a koje nisu dobile dovoljno pažnje, odnosno koje su instalirane manje od 100,000 puta. Progledajte našu listu i podijelite sa nama koja od aplikacija vam se svidjela.

Meteor Test & Grade Your Speed 

Meteor

Opis: Meteor je aplikacija koja će testirati brzinu vašeg interneta, ali i obezbijediti vam mnoštvo podataka vezanih za aplikacije koje koristite.

DOWNLOAD

RadioPublic – Free Podcasts

RadioPublic - Free Podcasts

Opis: RadioPublic je besplatna aplikacija na kojoj možete slušati podcaste. Ukoliko već imate svoje omiljene podcaste ova aplikacija će vam omogućiti još jednostavnije slušanje. Također, ako do sada niste slušali podcaste pomoću RadioPublic aplikacije možete pronaći ono što vas zanima.

DOWNLOAD

Synology VPN Plus

Synology VPN Plus

Opis: VPN Plus vam omogućava jednostavan pristup internetu putem Synology SSL VPN usluge i Synology rutera. Aplikacija će obezbijediti brzo spajanje na internet, sigurnost tokom surfanja i dobru brzinu za skidanje podataka.

DOWNLOAD

SkyVR

SkyVR

OPIS: Nova aplikacije kompanije Sky, pod imenom Virtual Reality će vam omogućiti nezaboravna iskustva. Možete voziti Formulu 1 uz Damona Hilla, hodati kroz džunglu ili se naći na crvenom tepihu skupa sa glumcima iz Ratova zvijeda.

DOWNLOAD

NBA VR

NBA VR

Opis: NBA VR je aplikacija za sve ljubitelje košarke i NBA lige. Pomoću ove aplikacije možete doživjeti jedinstveno iskustvo NBA utakmica i vidjeti kako sve izgleda iz prve ruke.

DOWNLOAD

Pixbar

Pixbar

Opis: Pixbar je aplikacija koja modifikuje vaš telefon tako što mu dodaje traku za navigaciju. Ukoliko želite da uvijek imate Back/Home/Task tipke na vašem uređaju, ovo je aplikacija za vas. Trenutno je Pixbar moguće koristiti ukoliko imate operativni sistem Android 5.0 Lollipop ili neku noviju verziju. 

DOWNLOAD

Nautivity.

Nautivity

Opis: NAUTIVITY. je aplikacija za sve ljubitelje vodenih sportova ili drugih aktivnosti vezanih za vodu. Ova aplikacija je kreirana za osobe koje znaju kako je poseban osjećaj biti na brodu, čamcu, dasci za surfanje ili skijama za vodu.

DOWNLOAD

Shortcutter

Shortcutter

Opis: Shortcutter je aplikacija kreirana s ciljem pojednostavljenja korištenja vašeg telefona. Ova aplikacija je jedinstvena zamjena za više različitih aplikacija kao što su: Immersive Mode, Screenshot, Screen Recording i mnoge druge. Sjajna stvar je da se na Shortcutter svakodnevno dodaju nove mogućnosti.

DOWNLOAD

XFINITY Stream

XFINITY Stream

Opis: XFINITY vam omogućava da gledate televizijske programe koje vi želite. Ova aplikacija vam omogućava da povežete vaš telefon sa bilo kojim drugim uređajem sa ekranom.

DOWNLOAD

Racelink

Racelink

Opis: Virtuelno trčanje je tadicionalno trčanje, samo što vi birate mjesto i vrijeme. Racelink vam omogućava da hodate, džogirate ili trčite gdje god i kad god želite. Možete trenirati u parku, na plaži, ali i na pokretnoj traci. Racelink će poboljšati vaše treninge zvučnim efektima i prigodnom muzikom.

DOWNLOAD

You may be interested

Aplikacije & Društvene mreže
0 shares2737 views

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice

Elektricna Ovca - Oct 15, 2017

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice Svake sedmice predstavljamo nove android aplikacije. Utorkom donosimo pregled najpopularnijih android aplikacija prethodne…

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!
Gaming & Kultura
0 shares1981 views
Gaming & Kultura
0 shares1981 views

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!

Elektricna Ovca - Oct 10, 2017

Zero Latency VR - Ubijajte zombije sa prijateljima!   Zero Latency je tehnološka kompanija koja razvija free-roam sisteme virtualne realnosti. Free-roam virtualna realnost…

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika
Tehnologija
0 shares2527 views
Tehnologija
0 shares2527 views

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika

Elektricna Ovca - Oct 09, 2017

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika Kao dodatak svojim Pixel telefonima i kućanskim uređajima, Google je iznenadio jednim…

Leave a Comment

Your email address will not be published.