TOP 10 novih igrica za android telefone

TOP 10 novih igrica za android telefone

Dobro došli u sedmični pregled najboljih novih igrica za andorid pametne telefone. Električna Ovca će i dalje nastaviti da prati nadolazeće igre i najbolje igre koje trenutno igramo, ali ova kolumna je posvećena isključivo novim igrama koje možete odmah igrati. Pogledajte naš izbor i podijelite vaše utiske ili nam dajte prijedloge za sljedeću sedmicu.

Black Blue

Opis: Black Blue je minimalistička igra zagonetki inspirisana Jing Jang filozofijom. Ova igrica će zaokupiti vašu pažnju sa brzim i laganim zadacima. Igrica je dizajnirana specifično za mobilne telefone i pažljivo i detaljno kreairana. Black Blue je moderna i kvalitetna igra zagonetki.

DOWNLOAD

Pocket Arcade

Opis: Jednostavna, zabavna i puna šarenila Pocket Arcade igrica zahtijeva brze reakcije vaših prstiju. Možete igrati najpopularnije mini igrice, koje su posebno prilagođene ekranima mobitela, kada god poželite.

DOWNLOAD

Drone Racer: Canyons

Opis: Cilj ove igrice je upravljati dronom kroz kanjone, a bez da se sudarite. Dronom možete upravljati jednostavno, ali morate paziti na ptice, avione i druge prepreke. Trke dronova su sport budućnosti, a Drone Racer vam donosi iskustvo trkanja kroz kanjone.

DOWNLOAD

Star Conflict Heroes

Opis: Komandujte i proširite vašu flotu svemirskih letjelica, istražite beskrajni svemir, nabavite nove svemirske brodove i poboljšajte njihove mogućnosti. Pored ovoga, možete se boriti sa piratima, vanzemaljcima i drugim igračima. Sve ovo nudi vam Star Conflict Heroes igrica.

DOWNLOAD

Agent Aliens

Opis: Skačite i pucajte i tako pobjegnite iz zatočeništva uz pomoć drugih vanzemaljaca. Potreban je timski rad i brzi prsti ukoliko želite preživjeti susret sa ljudskom vrstom. Drugi vanzemaljci će se pobrinuti oko pucanja i ciljanja, a vaš zadatak je izbjegavanje neprijateljske vatre.

DOWNLOAD

MonstroCity: Rampage

Opis: Borite se protiv Dr. Spotnika, zlog genija, sa vašom ekipom čudovišta u ovoj strateškoj igrici. Napravite što bolju ekipu ogromnih čudovišta kako bi napali druge igrače. Srušite njihove zgrade, uništite njihove odbrane i ukradite zlato koje ćete koristiti za vaše lude eksperimente.

DOWNLOAD

Dave the Knight

Opis: Istražite različite nivoe tamnice kao hrabri vitez i kao zli lovac. Možete upoznati zanimljive likove  iz sela koji će vam pomoći. Također, vaš vodič će vam pokazati kuda trebate ići, dok će vam kovač praviti najbolja oružja.

DOWNLOAD

Gravity Ball

Opis: Vi ste usamljena, mala kristalna kugla u polju asteroida. Tu ste došli davno i zaboravili ste kako se vratiti. Vaš zadatak je da prođete kroz polje asteroida bez da se razbijete. Cilj je doći do portala koji vas vodi na sljedeći nivo.

DOWNLOAD

Rabbids Crazy Rush

Opis: Rabbids Crazy Rush je jedna od najzanimljivijih trkačkih igrica. Cilj zečeva je da dođu na Mjesec. Jedini način da to urade je da skupe dovoljno kanister sa plinom, kako bi pomoću balona odletjeli na Mjesec. Ideja je luda, ali možda i upali.

DOWNLOAD

NoEscape

Opis: U igrici NoEscape imate ulogu svemirskog broda čiji motori ne rade dobro. Cilj igrice je pobjeći sa neprijateljske svemirske stanice kroz uski koridor. Skupite kovanice, municiju i dodatnu energiju koja će vam pomoći da pobjegnete što prije.

DOWNLOAD

You may be interested

Aplikacije & Društvene mreže
0 shares2737 views

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice

Elektricna Ovca - Oct 15, 2017

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice Svake sedmice predstavljamo nove android aplikacije. Utorkom donosimo pregled najpopularnijih android aplikacija prethodne…

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!
Gaming & Kultura
0 shares1981 views
Gaming & Kultura
0 shares1981 views

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!

Elektricna Ovca - Oct 10, 2017

Zero Latency VR - Ubijajte zombije sa prijateljima!   Zero Latency je tehnološka kompanija koja razvija free-roam sisteme virtualne realnosti. Free-roam virtualna realnost…

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika
Tehnologija
0 shares2527 views
Tehnologija
0 shares2527 views

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika

Elektricna Ovca - Oct 09, 2017

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika Kao dodatak svojim Pixel telefonima i kućanskim uređajima, Google je iznenadio jednim…

Leave a Comment

Your email address will not be published.