TOP 10 novih igrica za android telefone

TOP 10 novih igrica za android telefone

Dobro došli u sedmični pregled najboljih novih igrica za andorid pametne telefone. Električna Ovca će i dalje nastaviti da prati nadolazeće igre i najbolje igre koje trenutno igramo, ali ova kolumna je posvećena isključivo novim igrama koje možete odmah igrati. Pogledajte naš izbor i podijelite vaše utiske ili nam dajte prijedloge za sljedeću sedmicu.

The Escapists

Opis:  Escapists igrica predstavlja jedinstveno zatvorsko iskustvo. Cilj ove igrice je pobjeći iz zatvora, naravno. Život u zatvoru će vas držati na oprezu zbog strogih pravila koje ste primorani prekršiti. Čuvari su tu da spriječe vaš bijeg, tako da će te morati izbjegavati sumnjivo ponašanje, raditi posao u zatvoru i sakrivati ukradene stvari.

DOWNLOAD

Super Tank Rumble

Opis: Sastavite moćan i unikatan tenk skupljajući predmete i radeći poboljšanja. Super Tank igrica vam omogućava da se borite protiv drugih igrača iz čitavog svijeta. Sjajna stvar je što vaše bitke možete podijeliti na društvenim mrežama.

DOWNLOAD

AcroSplat

Opis: Jednim dodirom po ekranu precizno naciljajte i probajte izbjeći zamke. Pokušajte ispaliti balone sa bojom i pogoditi odgovarajuću kantu.  AcroSplat igrica ima preko 100 nivoa i sigurno će vam držati pažnju.

DOWNLOAD

Shadowmatic

Opis: Shadowmatic je igrica koja je dobila mnoge nagrade. Cilj igrice je rotirati apstraktne objekte kako bi pronašli odgovarajuću sjenu, koja je relevantna za okruženje. Igrica je sjajna kombinacija vizuelnog iskustva i zanimljive igre.

DOWNLOAD

Virexian

Opis: Igrica je brza i izazovna. Broj nivoa i šablona su neograničeni. Svaka runda igre je garantovano drugačija dok se borite sa neprijateljima uz uzbudljivu muzičku pozadinu.

DOWNLOAD

Dashy Crashy

Opis: Beskrajna putovanja. Otkrijte 80 nevjerovatnih auta,  različite modove, jednostavne komande i još mnogo toga uz Dashy Crashy.

DOWNLOAD

Cyber Sentinel

Opis: Cyber Sentinel je igirica koja vam omogućava da doživite iskustvo jednog hakera. Ova slagalica vam nudi priliku da kreirate vlastite viruse.

DOWNLOAD

Hardway

Opis: Beskrajna gradnja novih puteva uz pomoć najboljih mašina. Puteve gradite sa lijeva na desno. Možete spajati ostrva pomoću mostova i puteva. Pratite vaše omiljeno auto i vozite se kroz nevjerovatne svjetove. Ali, morate paziti na mnoge prepreke.

DOWNLOAD

Justice League Action Run

Opis: Jeste li spremni da se suočite sa najopasnijim zlikovcima na svijetu? Ova igrica vam nudi priliku da izaberete svoje Justice League heroje i pobijedite neprijatelje. Između misija, možete gledati videa, naučiti zanimljive stvari o likovima iz igrice i čitati najbolje stripove na svijetu.

DOWNLOAD

You may be interested

Aplikacije & Društvene mreže
0 shares2737 views

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice

Elektricna Ovca - Oct 15, 2017

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice Svake sedmice predstavljamo nove android aplikacije. Utorkom donosimo pregled najpopularnijih android aplikacija prethodne…

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!
Gaming & Kultura
0 shares1981 views
Gaming & Kultura
0 shares1981 views

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!

Elektricna Ovca - Oct 10, 2017

Zero Latency VR - Ubijajte zombije sa prijateljima!   Zero Latency je tehnološka kompanija koja razvija free-roam sisteme virtualne realnosti. Free-roam virtualna realnost…

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika
Tehnologija
0 shares2527 views
Tehnologija
0 shares2527 views

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika

Elektricna Ovca - Oct 09, 2017

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika Kao dodatak svojim Pixel telefonima i kućanskim uređajima, Google je iznenadio jednim…

Leave a Comment

Your email address will not be published.