TOP 10 novih igrica za android telefone

TOP 10 novih igrica za android telefone

Dobro došli u sedmični pregled najboljih novih igrica za andorid pametne telefone. Električna Ovca će i dalje nastaviti da prati nadolazeće igre i najbolje igre koje trenutno igramo, ali ova kolumna je posvećena isključivo novim igrama koje možete odmah igrati. Pogledajte naš izbor i podijelite vaše utiske ili nam dajte prijedloge za sljedeću sedmicu.

Titan Attacks!

Opis: U ovoj sjajnoj igrici cilj je odbraniti se od napada Titana. Igrajući ovu retro arkadnu igricu osjetit ćete nostalgiju. Titani će vas neprestano napadati, a vi morate spasiti Zemlju.

DOWNLOAD

Reporter

Opis: Ukoliko volite intrigantne horor igrice Reporter je igrica za vas. Ugasite svjetlo, uzmite slušalice i uživajte. Ali, budite pažljivi, jer pažnja je jedina stvar koja vas može izvući iz ovog horora.

DOWNLOAD

ReturnState

Opis: ReturnState je sci-fi 2D igrica. Neon je glavni lik igrice i njegov zadatak je da spasi planetu Zemlju koju je napao zli general Tork i njegova vojska vanzemaljaca. Samo ti možeš osloboditi Zemlju.

DOWNLOAD

Little Cells

Opis: Gledajte kroz mikroskop i otkrijte mali svijet napravljen od trobojnih ćelija. Pogodite ćeliju iste boje i obje će nestati. Pogodite ćeliju druge boje i nova ćelija će nastati. Ali, pazite, ćelije stare i postaju bolesne i tamne. Vrlo lako mogu da se prošire i zaraze čitav sistem.

DOWNLOAD

Legend of Xeno

Opis: U ovoj igrici preuzimate ulogu mađioničara Xeno. Vaš cilj je rješavati zagonetke na različitim nivoima.

DOWNLOAD

Clue

Opis: Clue je klasik među igricama. Bitno je saznati ko, gdje i sa kojim oružjem je počinio zločin. Glavni likovi su gospođica Scarlet, pukovnik Mustard, gospođa Peacock, gospodin Green, doktor Orchid i profesor Plum. Radnja se dešava u vili Tudor.

DOWNLOAD

RPS Knights

Opis: “List-kamen-makaze” je igra dobro poznata svima. Pravila su jednostavna, a onaj ko izgubi ispada. Samo pobjednici mogu napredovati. Učestvujte u nevjerovatnim takmičenjima.

DOWNLOAD

Beat Racer

Opis: Doživite avanture na cesti, skačite preko prepreka i pobijedite neprijatelje, a sve s ciljem prolaska kroz cilj kako bi do kraja završili muziku. Otkrijte prelijepo dizajnirane pozadine i otkrijte unikatna auta. Pridružite se putovanju uz ritam elektronske muzike.

DOWNLOAD

Guards 3D

Opis: Odbranite se od čudovišta, planirajte poteze i unaprijedite sposobnosti. Pobijedite sve neprijatelje i pridružite se smrtonosnoj bitci protiv Bossa!

DOWNLOAD

You may be interested

Aplikacije & Društvene mreže
0 shares2737 views

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice

Elektricna Ovca - Oct 15, 2017

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice Svake sedmice predstavljamo nove android aplikacije. Utorkom donosimo pregled najpopularnijih android aplikacija prethodne…

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!
Gaming & Kultura
0 shares1981 views
Gaming & Kultura
0 shares1981 views

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!

Elektricna Ovca - Oct 10, 2017

Zero Latency VR - Ubijajte zombije sa prijateljima!   Zero Latency je tehnološka kompanija koja razvija free-roam sisteme virtualne realnosti. Free-roam virtualna realnost…

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika
Tehnologija
0 shares2527 views
Tehnologija
0 shares2527 views

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika

Elektricna Ovca - Oct 09, 2017

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika Kao dodatak svojim Pixel telefonima i kućanskim uređajima, Google je iznenadio jednim…

Leave a Comment

Your email address will not be published.