TOP 10 novih igrica za android telefone

TOP 10 novih igrica za android telefone

Dobro došli u sedmični pregled najboljih novih igrica za andorid pametne telefone. Električna Ovca će i dalje nastaviti da prati nadolazeće igre i najbolje igre koje trenutno igramo, ali ova kolumna je posvećena isključivo novim igrama koje možete odmah igrati. Pogledajte naš izbor i podijelite vaše utiske ili nam dajte prijedloge za sljedeću sedmicu.

Crash of Cars

Opis: Dobrodošli u Crash of Cars, igru u kojoj je cilj skupiti što više kruna moguće prije nego budete uništeni. Uništite druge igrače, preuzmite njihove krune i napredujte na ljestvici.

DOWNLOAD

Erin: The Last Aos Sí

OpisErin: The Last Aos Sí  je izazovna igra koja kombinuje taktičke borbe sa RPG elementima. Radnja je smještena u mitskoj Škotskoj, a igra prati Erin, čiji je cilj pobijediti Balora i spasiti svijet od uništenja.

DOWNLOAD

Temple Jump

Opis: Skačite i skupite što više dragocijenosti, u hramu ispunjenim lavom. Držite prst na ekranu ukoliko želite veći skok i pustite kada želite da padnete. Pronađite zlatna krila, koja će vam pomoći da prevaziđete smrtonosne prepreke.

DOWNLOAD

YO-KAI WATCH Wibble Wobble

Opis: YO-KAI WATCH je jedna od najuzbudljivijih igrica dostupnih za mobitele. Igrajte se, nasmijte se i uživajte. Jednom kada se zarazite, nećete moći da prestanete!

DOWNLOAD

Hyper White Blood Cell Dash

OpisJohnny je bolestan i jedina stvar koju možete uraditi je da ga izlječite. Iako je njegov imunološki sistem pao, nevjerovatne bijele krvne ćelije su posljedna šansa. Pokušajte spasiti Johnnya!

DOWNLOAD

Power Rangers: Legacy Wars

Opis Ukoliko volite Power Rangerse svidjet će vam se i ova igra. Strategija i borbe su najbitniji dijelovi Power Rangers: Legacy Wars igre.

DOWNLOAD

N.O.V.A. Legacy

DescriptionN.O.V.A. Legacy vam donosi najbolje sci-fi iskustvo, a sve u 20MB memorije. Kal Wardin, naš junak, je penzionisani N.O.V.A. veteran koji ima za cilj da pomogne Colonial Administration snagama.

DOWNLOAD

ArcheAge BEGINS

Opis: ArcheAge počinje. Igra koju je skinulo preko 1.6 miliona ljudi je sada dostupna u mobilnoj verziji! Iskusite epske bitke u otvorenom svijetu ArcheAgea. 

DOWNLOAD

One Finger Death Punch 3D

Opis: Ako vas zanimaju borilačke vještine One Finger Death Punch 3D je igra za vas. Pobijedite što više neprijatelja kombinirajući borilačke vještine. Koristeći samo jedan prst, postanite jedan od najboljih boraca na svijetu.

DOWNLOAD

Gangstar New Orleans

Opis: Stotine automobila, nevjerovatan arsenal oružja i potpuna sloboda da radite šta hoćete u New Orleansu. Sve ovo će vam omogućiti da postanete legenda kriminalnog svijeta.

DOWNLOAD

You may be interested

Aplikacije & Društvene mreže
0 shares2738 views

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice

Elektricna Ovca - Oct 15, 2017

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice Svake sedmice predstavljamo nove android aplikacije. Utorkom donosimo pregled najpopularnijih android aplikacija prethodne…

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!
Gaming & Kultura
0 shares1981 views
Gaming & Kultura
0 shares1981 views

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!

Elektricna Ovca - Oct 10, 2017

Zero Latency VR - Ubijajte zombije sa prijateljima!   Zero Latency je tehnološka kompanija koja razvija free-roam sisteme virtualne realnosti. Free-roam virtualna realnost…

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika
Tehnologija
0 shares2528 views
Tehnologija
0 shares2528 views

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika

Elektricna Ovca - Oct 09, 2017

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika Kao dodatak svojim Pixel telefonima i kućanskim uređajima, Google je iznenadio jednim…

Leave a Comment

Your email address will not be published.