TOP 10 novih igrica za android telefone

TOP 10 novih igrica za android telefone

Dobro došli u sedmični pregled najboljih novih igrica za andorid pametne telefone. Električna Ovca će i dalje nastaviti da prati nadolazeće igre i najbolje igre koje trenutno igramo, ali ova kolumna je posvećena isključivo novim igrama koje možete odmah igrati. Pogledajte naš izbor i podijelite vaše utiske ili nam dajte prijedloge za sljedeću sedmicu.

Dig Deep!

Opis: Pripremite se za avanture pune vanzemaljaca, smrtonosnih zamki i zlata. Upoznajte Rogera, najpoznatijeg rudara u svemiru. Pomozite njemu i njegovim prijateljima da skupe zlato tokom opasnih misija.

DOWNLOAD

Age of Empires: Castle Siege 

OpisAge of Empires®: Castle Siege vam omogućava da vodite vaše carstvo kroz Srednji vijek. Možete izabrati jednu od nekoliko civilizacija. 

DOWNLOAD

Quantum Revenge

OpisQuantum Revenge je igrica sa sjajnim animacijama i visoko stilizovanim neprijateljima i robotima.

DOWNLOAD

MouseBot

Opis: Navodite MouseBota kroz labirinte fantastičnih zamki koje su kreirale mačke u CatLabu. Izbjegnite i zaobiđite sve zamke i pronađite put do sira i slobode.

DOWNLOAD

Club Penguin Island

Opis: Otkrijte destinacije pune tajni i motiva, blaga i pingvina. Club Penguin Island igra je sjajna zabava za vas i vaše prijatelje.

DOWNLOAD

Transformers: Forged to Fight 

Opis: Pridružite se Optimusu Primeu, Megatronu, Bumblebeeu, Waspinatoru, Rhinoxu, Grimlocku, Soundwaveu i drugim likovima iz svijeta Transformersa. Ova uzbudljiva igra donosi herojske priče i spektakularne akcije.

DOWNLOAD

Smurfs Bubble Story

Opis: Ova igra je inspirisana novim crtanim filmom Smurfs: The Lost Village. Družite se sa Štrumfovima i skupa završite misije.

DOWNLOAD

Cell 13

Opis: Nalazite se u jednoj od 13 velikih ćelija koja je ispunjena logičkim zamkama, od jednostavnih do nevjerovatno zahtjevnih. Upoznat ćete prijateljski nastrojenog i pomalo usamljenog robota Chestera. Zajedno rješavajte zamke i pronađite put do slobode.

DOWNLOAD

The Walking Dead: Season Three

Opis: Nakon što je društvo uništeno od strane zombija, civilizacija ponovo izranja iz haosa. Nalazite se u ulozi Javiera, mladića koji je odlučio da pronađe svoju porodicu. Upoznat ćete djevojku koja je također izgubila mnogo.

DOWNLOAD

Dynasty Warriors: Unleashed

Opis: Dynasty Warriors je legendarna igra ispunjena borbama. Uživajte u povrataku vaših omiljenih likova, sjajnih borbi i neumornih neprijatelja.

DOWNLOAD

You may be interested

Aplikacije & Društvene mreže
0 shares2737 views

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice

Elektricna Ovca - Oct 15, 2017

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice Svake sedmice predstavljamo nove android aplikacije. Utorkom donosimo pregled najpopularnijih android aplikacija prethodne…

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!
Gaming & Kultura
0 shares1981 views
Gaming & Kultura
0 shares1981 views

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!

Elektricna Ovca - Oct 10, 2017

Zero Latency VR - Ubijajte zombije sa prijateljima!   Zero Latency je tehnološka kompanija koja razvija free-roam sisteme virtualne realnosti. Free-roam virtualna realnost…

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika
Tehnologija
0 shares2527 views
Tehnologija
0 shares2527 views

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika

Elektricna Ovca - Oct 09, 2017

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika Kao dodatak svojim Pixel telefonima i kućanskim uređajima, Google je iznenadio jednim…

Leave a Comment

Your email address will not be published.