Konferencija ValueUp: Mind Your Own Business

Konferencija ValueUp: Mind Your Own Business

Ukoliko vas je ikada interesovalo realizovanje vlastitih poslovnih ideja, razvijanje biznisa i svega vezanog za polje poslovnog svijeta, a niste znali odakle krenuti ili na koji način postupiti, zasigurno odgovore na ova i slična pitanja naći ćete na ValueUp konferenciji.

ValueUp je besplatna konferencija, pod sloganom “Mind Your Own Business”, na temu razvoja startup kompanija i biznisa. Konferencija će okupiti eminentne stručnjake iz regiona koji će kroz interaktivna predavanja, skill sesije i panel diskusiju obraditi relevantne teme za pokretanje i realizovanje biznis ideja.

Konferencija je namijenjena mladim, ambicioznim i kreativnim ljudima koji će tokom ove
konferencije imatu priliku čuti različita iskustva mladih poduzetnika, izazove s kojima su se suočavali i na koji način su ih prevazišli. Također, kroz skill sesije učesnici će imati priliku naučiti neke od jako bitnih vještina za upravljanje svojom poslovnom sredinom, kao što su upravljanje vremenom, rizikom i novcem.

Glavni cilj konferencije jeste jačanje bosanskohercegovačke startup scene kroz ohrabrivanje i edukaciju mladih ljudi, ali i povezivanje budućih poduzetnika s istaknutim stručnjacima iz prakse.

Konferencija će se održati 6. maja u prostorijama kina Meeting Point u Sarajevu, a prijave su otvorene do 16. aprila. Prijaviti se mogu svi mladi od 18 do 30 godine putem forme ovdje, a više informacija mogu dobiti putem naše web stranice www.valueup.ba ili putem naših društvenih mreža.

You may be interested

Aplikacije & Društvene mreže
0 shares2737 views

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice

Elektricna Ovca - Oct 15, 2017

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice Svake sedmice predstavljamo nove android aplikacije. Utorkom donosimo pregled najpopularnijih android aplikacija prethodne…

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!
Gaming & Kultura
0 shares1981 views
Gaming & Kultura
0 shares1981 views

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!

Elektricna Ovca - Oct 10, 2017

Zero Latency VR - Ubijajte zombije sa prijateljima!   Zero Latency je tehnološka kompanija koja razvija free-roam sisteme virtualne realnosti. Free-roam virtualna realnost…

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika
Tehnologija
0 shares2527 views
Tehnologija
0 shares2527 views

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika

Elektricna Ovca - Oct 09, 2017

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika Kao dodatak svojim Pixel telefonima i kućanskim uređajima, Google je iznenadio jednim…

Leave a Comment

Your email address will not be published.