TOP 10 novih aplikacija za android telefone

Četvrtkom vam donosimo pregled 10 novih aplikacija za android telefone. Svaki dan se pojavi hiljade novih aplikacija, ali mnoge od njih ostanu neprimjećene. U našoj sedmičnoj kolumni TOP 10 novih aplikacija za android telefone predstavit ćemo kvalitetne i zanimljive aplikacije, a koje nisu dobile dovoljno pažnje, odnosno koje su instalirane manje od 100,000 puta. Progledajte našu listu i podijelite sa nama koja od aplikacija vam se svidjela.

 

Tinycards by Duolingo

Tinycards

Opis: Zapamtite sve što želite dok igrate igricu! Tinycards je nova flashcards aplikacija od tima koji je napravio Duolingo – najpopularniju edukacijsku aplikaciju na svijetu!

DOWNLOAD

 

Daniel Tiger’s Storybooks

Daniel Tiger

OpisDaniel Tiger’s Storybooks aplikacija nudi biblioteku interaktivnih priča, koje vam pripovijeda Daniel Tiger. U pričama pratite Daniela dok uči male životne lekcije, kao pomaganje drugima i dijeljenje sa prijateljima.

DOWNLOAD

 

Mixer Create

Mixer Create

OpisMixer je jedina streaming usluga sljedeće generacije, koja gledaocima nudi istovremen utjecaj i učestovanje kada prate prenos igre uživo. Streameri i gledaoci se mogu povezati kao nikada prije, zajedno stvarajući jedinstveno streming iskustvo. 

DOWNLOAD

 

Findit

Findit

Opis: Findit aplikacija korisnicima nudi mogućnost da besplatno naprave website! Svaka Findit stranica može objavljivati svoje postove i dijeliti ih preko društvenih mreža. Stvaranje Findit stranica je jednostavno i rezultati pretrage nude mnogo više preglednosti.

DOWNLOAD

 

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video

Opis: Streamovanje i download popularnih filmova i TV serija, uključujući Amazon ekskluzivni sadržaj kao  The Grand Tour, The Man in the High Castle i Tumble Leaf – dobitnika Emmy nagrade. Korisnici u Indiji mogu uživati u stotinama Bollywood i regionalnih hitova. Izabrani naslovi su dostupni za download bez ikakvih dodatnih troškova.

DOWNLOAD

 

Moto Live Stream

Moto Live Stream

OpisMoto Live Stream aplikacija vam omogućava da uživo streamujete svoj video sadržaj na Facebook-u. Ako koristite kompatibilni Moto 360 uređaj, također možete streamovat i video sa 360 stepeni obzora. 

DOWNLOAD

 

Zepp Tennis

Zepp Tennis

Opis: Vi se fokusirajte na igru, a aplikacija će voditi računa o svemu drugom – rezultatima iz prethodnih mečeva, video najbitnijih trenutaka i stalno praćenje napretka, da se možete prisjetiti svakog uzudljivog trenutka.

DOWNLOAD

 

Mi Calculator

Mi Calculator

Opis Mi Calculator će računati za vas! Obični kalkulator, naučni ili kalkulator za hipoteku, zajedno sa konverterima za valute – se na jednom mjestu!

DOWNLOAD

 

My Cloud Home

My Cloud Home

OpisMy Cloud Home aplikacija vas drži povezanim sa svim vašim slikama, video sadržajem i datotekama centraliziranim na vašem My Cloud Home uređaju. Automatski pohranjujte sve fotografije i videe sa telefona na  cloud, da ostavite prostora na telefonu za još zanimljivog saržaja.

DOWNLOAD

 

Split-screen creator

Split-screen creator

OpisSplit-screen kreator je aplikacija za stvaranje dvostrukog ekrana na vašem mobitelu. Samo pritisnite dugme i multitasking može početi!

DOWNLOAD

You may be interested

Aplikacije & Društvene mreže
0 shares2737 views

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice

Elektricna Ovca - Oct 15, 2017

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice Svake sedmice predstavljamo nove android aplikacije. Utorkom donosimo pregled najpopularnijih android aplikacija prethodne…

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!
Gaming & Kultura
0 shares1981 views
Gaming & Kultura
0 shares1981 views

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!

Elektricna Ovca - Oct 10, 2017

Zero Latency VR - Ubijajte zombije sa prijateljima!   Zero Latency je tehnološka kompanija koja razvija free-roam sisteme virtualne realnosti. Free-roam virtualna realnost…

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika
Tehnologija
0 shares2527 views
Tehnologija
0 shares2527 views

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika

Elektricna Ovca - Oct 09, 2017

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika Kao dodatak svojim Pixel telefonima i kućanskim uređajima, Google je iznenadio jednim…

Leave a Comment

Your email address will not be published.