TOP 10 novih igrica za android telefone

TOP 10 novih igrica za android telefone

Dobro došli u sedmični pregled najboljih novih igrica za android pametne telefone. Električna Ovca će i dalje nastaviti da prati nadolazeće igre i najbolje igre koje trenutno igramo, ali ova kolumna je posvećena isključivo novim igrama koje možete odmah igrati. Pogledajte naš izbor i podijelite vaše utiske ili nam dajte prijedloge za sljedeću sedmicu.

 

Noblemen: 1896

OpisGemini – Godina je 1896. i rat je počeo…Sa vaše desne strane, pješadiju kose konjanici sa sabljama. U daljini čujete odjeke topova, dok tenkovi na paru pucaju iz svojih automatskih minobacača. Vaš mitraljez oslobađa kišu metaka, koja neprijatelje u daljini obara kao pšenicu. 

DOWNLOAD

 

Knight IO

Opis: Jurcajte viteški na svoje neprijatelje! Skupljajte plave dragulje da povećate dužinu svog koplja. Blokirajte neprijateljske napade svojim štitom – ne dozvolite im da vas povrijede! Koristite svoje viteške sposobnosti i igrajte online, offline, sa prijateljima ili sami.

DOWNLOAD

 

Mini Guns

Opis: Izgradite svoju vojsku i predvodite je na bojnom polju! Dominion je preuzeo kontrolu nad vašim resursima i spremaju se za velik napad! Bunkeri su vaša prva linija odbrane, ali potrebna im je potpora. Možete li savladati neprijatelja?

DOWNLOAD

 

Top Drives

Opis: Mislite da se razumijete u auta? Vrijeme je da testirate svoje znanje u Top Drives – jedinoj automotivnoj kartaškoj igrici na Google Play Store! Izgradite savršen trkači špil sa preko 700 zvanično licenciranih auta. Oslobodite snagu svojih auta na stotinama trkačih izazova na jedinstvenom trkačem sistemu!

DOWNLOAD

 

The Walking Dead: March to War

OpisThe Walking Dead: March to War je potpuno nova, intezivna, besplatna multiplayer strateška igrica smještena u svijetu obožavanih The Walking Dead stripova od Roberta Kirkmana.

DOWNLOAD

 

Highway Traffic Racer Planet

Opis: Novo iskustvo u žanru beskonačne trke kroz gust saobraćaj. Vozite auto-putem minijaturne planete kroz različite okoline, skupljajte auta i dijelove mape da otključate premium sadržaj potpuno besplatno!

DOWNLOAD

 

Box Cat Bash

OpisBox Cat se vraća! Uništavajte auta koja padaju prije nego eksplodiraju! Jednostavne i kompaktne kontrole za mobitel i tablet, uz podršku za kontrolere. Skačite! Skupljajte! Otključavajte! Otkrivajte! Uživajte u nastavku hita iz 2011. godine – Box Cat.

DOWNLOAD

 

Escape Machine City

Opis: Vaš grad se suočava sa naizgled neizbježnim i skorim uništenjem i vi ste jedini ostali. Otkrijte neobično jedinstven svijet mašina, zarobljen na visokoj litici u napuštenoj pustoši. Saznajte da li imate što je potrebno da pobjegnete iz grada mašina! 

DOWNLOAD

 

Under a Spell

 

Opis: Ukoračite u svijet magije sa ovom zabavnom i edukativnom igricom. Rješavajte niz jedinstvenih i izazovnih nivoa uz pomoć umjetne inteligencije koja je učila iz miliona knjiga, filmova i članak stvorenih kroz čitavu ljudsku povjest.

DOWNLOAD

 

Death Point

OpisDeath Point je teška, single player, stealth pucačina, koja će kroz dvostrane kontrole testirati vaše reflekse i spretnost, nakon što vas uvede u post-apokaliptičnu budućnost koja ne oprašta greške i ne daje slabima šansu da prežive.

DOWNLOAD

You may be interested

Aplikacije & Društvene mreže
0 shares2737 views

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice

Elektricna Ovca - Oct 15, 2017

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice Svake sedmice predstavljamo nove android aplikacije. Utorkom donosimo pregled najpopularnijih android aplikacija prethodne…

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!
Gaming & Kultura
0 shares1981 views
Gaming & Kultura
0 shares1981 views

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!

Elektricna Ovca - Oct 10, 2017

Zero Latency VR - Ubijajte zombije sa prijateljima!   Zero Latency je tehnološka kompanija koja razvija free-roam sisteme virtualne realnosti. Free-roam virtualna realnost…

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika
Tehnologija
0 shares2527 views
Tehnologija
0 shares2527 views

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika

Elektricna Ovca - Oct 09, 2017

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika Kao dodatak svojim Pixel telefonima i kućanskim uređajima, Google je iznenadio jednim…

Leave a Comment

Your email address will not be published.