TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice

Svake sedmice predstavljamo nove android aplikacije. Utorkom donosimo pregled najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice, četvrtkom predstavljamo deset novih android aplikacija i petkom donosimo pregled novih android igrica. Pročitajte kojih 5 aplikacija iz prethodne sedmice se nalaze na listi najpopularnijih.

 

1. Split-screen creator

Split-screen creator

OpisSplit-screen kreator je aplikacija za stvaranje dvostrukog ekrana na vašem mobitelu. Samo pritisnite dugme i multitasking može početi!

DOWNLOAD

 

2. Escape Machine City

Opis: Vaš grad se suočava sa naizgled neizbježnim i skorim uništenjem i vi ste jedini ostali. Otkrijte neobično jedinstven svijet mašina, zarobljen na visokoj litici u napuštenoj pustoši. Saznajte da li imate što je potrebno da pobjegnete iz grada mašina! 

DOWNLOAD

 

3. Noblemen: 1896

OpisGemini – Godina je 1896. i rat je počeo…Sa vaše desne strane, pješadiju kose konjanici sa sabljama. U daljini čujete odjeke topova, dok tenkovi na paru pucaju iz svojih automatskih minobacača. Vaš mitraljez oslobađa kišu metaka, koja neprijatelje u daljini obara kao pšenicu. 

DOWNLOAD

 

4. Death Point

OpisDeath Point je teška, single player, stealth pucačina, koja će kroz dvostrane kontrole testirati vaše reflekse i spretnost, nakon što vas uvede u post-apokaliptičnu budućnost koja ne oprašta greške i ne daje slabima šansu da prežive.

DOWNLOAD

 

5. Tinycards by Duolingo

Tinycards

Opis: Zapamtite sve što želite dok igrate igricu! Tinycards je nova flashcards aplikacija od tima koji je napravio Duolingo – najpopularniju edukacijsku aplikaciju na svijetu!

DOWNLOAD

You may be interested

Aplikacije & Društvene mreže
0 shares2737 views

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice

Elektricna Ovca - Oct 15, 2017

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice Svake sedmice predstavljamo nove android aplikacije. Utorkom donosimo pregled najpopularnijih android aplikacija prethodne…

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!
Gaming & Kultura
0 shares1981 views
Gaming & Kultura
0 shares1981 views

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!

Elektricna Ovca - Oct 10, 2017

Zero Latency VR - Ubijajte zombije sa prijateljima!   Zero Latency je tehnološka kompanija koja razvija free-roam sisteme virtualne realnosti. Free-roam virtualna realnost…

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika
Tehnologija
0 shares2527 views
Tehnologija
0 shares2527 views

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika

Elektricna Ovca - Oct 09, 2017

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika Kao dodatak svojim Pixel telefonima i kućanskim uređajima, Google je iznenadio jednim…

Leave a Comment

Your email address will not be published.