TOP 10 novih igrica za android telefone

TOP 10 novih igrica za android telefone

Dobro došli u sedmični pregled najboljih novih igrica za android pametne telefone. Električna Ovca će i dalje nastaviti da prati nadolazeće igre i najbolje igre koje trenutno igramo, ali ova kolumna je posvećena isključivo novim igrama koje možete odmah igrati. Pogledajte naš izbor i podijelite vaše utiske ili nam dajte prijedloge za sljedeću sedmicu.

 

The Guides Axiom

Opis: Kao nastavak jedne od najpopularnijih puzzle igrica na Google Play-u, The Guides Axiom uvodi mnoštvo potpuno novih kodova, puzzli i interaktivnih šifri, koje će testirati vašu domišljatost, maštu i inovativnost na jedinstven i kreativan način.

DOWNLOAD

 

Iron Marines

Opis: Od stvaralaca slavne Kingdom Rush trilogije, dolazi nam izvanredna svemirska avantura. Ova dinamična i duboka strateška igrica će vas odvesti na nepoznate i jedinstvene planete, a zarazna i uzbudljiva igra će vas provesti kroz virtualni svijet ispunjen očaravajućim umjetninama i pravom dozom blesavog humora.

DOWNLOAD

 

Vault Raider

OpisVault Raider je klasična i opuštajuća tile-based igrica savršena za ubijanje dosade. Za patuljka, prije ili kasnije dođe vrijeme kada mora uroniti u avanturu i napustiti rodni gradić u potrazi za novcem, slavom…i hranom. To je tradicija uspostavljena vijekovima unazad – onaj koji donese najviše zlata bit će pamćen kao vrhunski Vault Raider!

DOWNLOAD

 

Henry and the Crystal Caves

Opis: Henry živi za uzbuđenje..i skupljanje blještavih predmeta. Njegova posljednja ekspedicije će zasigurno biti najodvažnija do sad. Henry traga za misterioznim kristalnim pećinama, koje su naseljene grupom, veoma zaštitnički nastrojenih, morskih konjica i, još važnije, bogate stotinama vrijednih kristala.

DOWNLOAD

 

Battle Golf Online

Opis: Vrijeme je da uzmemo palice za golf i počnemo udarati! U ovom multiplayer ludilu, ciljajte prema rupama za lopticu ili glavama vaših protivnika! Zarađujte novac pobjeđivanjem mečeva i koristite ga da otključate gomilu novih kapica!

DOWNLOAD

 

Deliria

OpisDeliria vam donosi otkrivanje prelijepih i zastrašujućih vanzemaljskih pejzaža. Plaćenike koje unajmljujete dok misteriozne figure napadaju vašu bazu. Naprednu tehnologiju za obranu baze, koju unaprjeđujete da vam pomogne u vašim naporima. Možda ćak otkrijete i enigmatičnu silu, koja pokreće nasilne stanovnike ove dimenzije.

DOWNLOAD

 

Eight-Minute Empire

Opis: U Eight-Minute Empire, 2-5 igrača naizmjenično biraju jednu od 6 prikazanih karti. Ova karta daje igraču resurse ili ukazuje na akciju koju igrač mora odmah uraditi. Akcija pomaže igračima da preuzmu kontrolu na mapom, ali resursi su bitni bodovi na kraju igre, što igrače tjera da traže što bolji balans između ova 2 aspekta.

DOWNLOAD

 

The Human Age

Opis: Instalirajte ovu aplikaciju da prođete kroz sve faze čovječanstva – od pećinskog čovjeka do učenjaka. Izgradite najveća svjetska čuda i proširite svoj utjecaj preko table u The Human Age – igrici koja je jednostavna za naučit, ali teška za savladat.

DOWNLOAD

 

Sago Mini Pet Cafe

Opis: Gladni zabave? Pomozite hranjenju svojih prijatelja dok učite oblike, brojeve i boje! Ova razigrana nova aplikacija je savršena za bebe i predškolce. Pet Cafe nudi 3 edukativne aktivnosti koje će oduševiti vaše malce.

DOWNLOAD

 

Codex of Victory

OpisCodex of Victory vas uzbudljivom pričom vodi kroz kampanju u kojoj gradite i upravljate hi-tech armijom dronova, tenkova i robota. Kampanja nudi uzbudljivu mješavinu gradnje, globalnog strateškog planiranja i borbe po potezima, da bi, putujući kroz svjetove, zaustavili ozloglašene Augmentse!

DOWNLOAD

You may be interested

Aplikacije & Društvene mreže
0 shares2738 views

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice

Elektricna Ovca - Oct 15, 2017

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice Svake sedmice predstavljamo nove android aplikacije. Utorkom donosimo pregled najpopularnijih android aplikacija prethodne…

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!
Gaming & Kultura
0 shares1981 views
Gaming & Kultura
0 shares1981 views

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!

Elektricna Ovca - Oct 10, 2017

Zero Latency VR - Ubijajte zombije sa prijateljima!   Zero Latency je tehnološka kompanija koja razvija free-roam sisteme virtualne realnosti. Free-roam virtualna realnost…

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika
Tehnologija
0 shares2528 views
Tehnologija
0 shares2528 views

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika

Elektricna Ovca - Oct 09, 2017

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika Kao dodatak svojim Pixel telefonima i kućanskim uređajima, Google je iznenadio jednim…

Leave a Comment

Your email address will not be published.