TOP 10 novih igrica za android telefone

TOP 10 novih igrica za android telefone

Dobro došli u sedmični pregled najboljih novih igrica za android pametne telefone. Električna Ovca će i dalje nastaviti da prati nadolazeće igre i najbolje igre koje trenutno igramo, ali ova kolumna je posvećena isključivo novim igrama koje možete odmah igrati. Pogledajte naš izbor i podijelite vaše utiske ili nam dajte prijedloge za sljedeću sedmicu.

 

Kingsman: The Golden Circle Game

Opis: Budite regrutovani za jednog od Kingsmen agenata. Morat ćete proći trening da završite Marlinovu virtualnu simulaciju, nakon čega, u ulozi Eggsy, Harry, Roxy, Merlin i mnogih drugih – svaki od kojih ima jedinstven stil, sposobnosti i opremu – nastojite spasiti svijet od skrivenih prijetnji koje vrebaju iznutra.

DOWNLOAD

 

Stormbound: Kingdom Wars

Opis: Uronite u obilat svijet Stormbound-a, dok se četiri kraljevstva bore za dominaciju. Sastavite špil jedinstvenih i moćnih karti da se izborite za pobjedu protiv drugih igrača.

DOWNLOAD

 

Viking Hunters

Opis: Oluje i kiše su prestale, izmaglica se povukla na polove, sezona lova još jednom počinje. Pripremite brodove i okupite posadu, jer bitka će biti legendarna sa bogovima na našoj strani. Ogromna čudovišta izranjaju da se hrane, a ,iako im je mjesto ispod valova, njihova snaga i lukavština su dojmljive. Uzet ćemo njihova bogatstva ili umrijet pokušavajući!

DOWNLOAD

 

Cat Bird

Opis: Neodoljivo putovanje kroz svjetove! Pomozite Cat Bird na njegovoj izazovnoj avanturi u pokušaju da se vrati kući. Putujte kroz jedinstvene svjetove, lebdeći preko provalija, zamki i neprijatelja. Čuvajte se neustrašivih čuvara koji vam stoje na putu, dok uz Cat Bird odlazite na novu avanturu!

DOWNLOAD

 

Over Space

Opis: Od stvaralaca popularne Galactic Phantasy Prelude franšize, dolazi nam Over Space – nova, masivno igrana, online multiplayer strategija. Iako služi kao nastavak Galactic Phantasy Universe, Over Space je dizajniran nanovo iz temelja i nudi potpuno novi zaplet i sistem igranja.

DOWNLOAD

 

Cat Quest

Opis: Uskočite u veliku avanturu zmajeva, magije i mačaka u potrazi za zlim Drakothom i vašom sestrom! Istražujte ogromnu mapu Feelingard svijeta i riskirajte život i udove dok istražujete pećine i pomažete krznenim likovima kroz niz sporednih misija!

DOWNLOAD

 

Tap Tap Beat

OpisTap Tap Beat je najbolja verzija Music Game serijala, zajedno sa Great Arts i Beat of Famous Songs. Spremite se lavinu osjećanja koja će pratiti vaše tipkanje po pločicaa na ekranu! Ova igrica je veoma jednostavna za igrati i nudi 3 nivoa težine za svaku pjesmu koju izaberete.

DOWNLOAD

 

Adventurous Fins

Opis: Sada možete i igrati igricu baziranu na Minika – Adventurous Fins crtanom serijalu. Ostvarite najviše rezultate u vodama Istanbula da dobijete priliku za ostvarivanjem najboljeg rezultata na svijetu! Svi vaši prijatelji –  Biba, Tuti, Çupa, Taka Hamsi, Babu i Biba – su tu! Sakupljajte novčiće i isplovite na novu avanturu sa vašim omiljenim likovima.

DOWNLOAD

 

Champions and Challengers – Adventure Time

Opis: Izazovite Dice Lorda na konačnu Adventure Time igricu! Pripremite se za legendarne borbe u Champions & Challengers modu! Igrajte kao najveći heroji i zlikovci iz čitavog Adventure Time Multiversa! Udružite se sa Finn, Jake, Princess Bubblegum, BMO, Ice King i mnogo drugih!

DOWNLOAD

 

NOUKK

Opis: Mali lovac NOUKK pokušava spasiti ljubav svog života i ostatak svog plemena, nakon što su oni zarobljeni od strane odmetnika i držani kao taoci. NOUKK se upušta u opasno putovanje da ih pokuša sviju spasiti. Na njegovom putu, susreće se sa mnogim opasnostima i uzbudljivim izazovima!

DOWNLOAD

You may be interested

Aplikacije & Društvene mreže
0 shares2737 views

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice

Elektricna Ovca - Oct 15, 2017

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice Svake sedmice predstavljamo nove android aplikacije. Utorkom donosimo pregled najpopularnijih android aplikacija prethodne…

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!
Gaming & Kultura
0 shares1980 views
Gaming & Kultura
0 shares1980 views

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!

Elektricna Ovca - Oct 10, 2017

Zero Latency VR - Ubijajte zombije sa prijateljima!   Zero Latency je tehnološka kompanija koja razvija free-roam sisteme virtualne realnosti. Free-roam virtualna realnost…

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika
Tehnologija
0 shares2527 views
Tehnologija
0 shares2527 views

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika

Elektricna Ovca - Oct 09, 2017

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika Kao dodatak svojim Pixel telefonima i kućanskim uređajima, Google je iznenadio jednim…

Leave a Comment

Your email address will not be published.