TOP 10 novih aplikacija za android telefone

Četvrtkom vam donosimo pregled 10 novih aplikacija za android telefone. Svaki dan se pojavi hiljade novih aplikacija, ali mnoge od njih ostanu neprimjećene. U našoj sedmičnoj kolumni TOP 10 novih aplikacija za android telefone predstavit ćemo kvalitetne i zanimljive aplikacije, a koje nisu dobile dovoljno pažnje, odnosno koje su instalirane manje od 100,000 puta. Progledajte našu listu i podijelite sa nama koja od aplikacija vam se svidjela.

 

SleepMapper

SleepMapper

Opis: Shvatite svoj san i unaprijedite ga uz SleepMapper! Probudite se spremniji za dan! Unaprijedite svoj san i vrijeme buđenja sa rješenjima koja poboljšavaju kvalitetu sna i vitalnost nakon buđenja. 

DOWNLOAD

 

Japan Official Travel App

Japan Official Travel App

Opis: Uz ovu aplikaciju možete naći pouzdane informacije i navigaciju za svoj put u Japanu. Japan Official Travel je zvanična smartphone aplikacija od JNTO-a, koja vam donosi aktuelne informacije za sigurnije i ugodnije putovanje.

DOWNLOAD

 

WeDJ

WeDJ

Opis: Sa ovom intuitivnom aplikacijom, jednostavno je početi sa uređivanjem muzike. WeDJ nudi mogućnosti hardvera, uključujući dvokanalni korisnički interfejs, play/cue dugmad, tempo manipulatore i crossfadere!

DOWNLOAD

 

Camera tuner for Moto X (4)

Camera tuner for Moto X (4)

Opis: Sada postoji način da unaprijedite svoju kameru sa najnovijim parametrima za prilagođavanje slika i videa. S vremena na vrijeme, aplikacija će ažurirat i unaprijedit slike, boje, kontrast, oštrinu i slično!

DOWNLOAD

 

MyScript Nebo (Unreleased)

MyScript Nebo

Opis: Nebo® je najbolji način da pravite bilješke. Stvoreno za Android uređaje koji koriste active stylus (kao S-Pen ili Wacom pen) i koji koriste MyScript Interactive. Pišite rukom, crtajte i formatirajte bilješke brzo i jednostavno, te ih konvertujte i ekportujte kao digitalne dokumente.

DOWNLOAD

 

LendingClub Invest

LendingClub Invest

Opis: Pristupite svom LendingClub investitorskom računu kroz praktična iskustva optimiziran za vaš mobilni uređaje. Ne propustite ni najsitniji detalj – pristupite svom računu gdje god i kad god želite.

DOWNLOAD

 

Blizzard Battle.net

Battlenet

OpisBlizzard Battle.net – Ostanite povazani sa svojim prijateljima gdje god da ste! Blizzard Battle.net mobilna aplikacija vam omogućava da ostanete u kontaktu sa poznanicima dok ste u pokretu – chat, igrice i kontrola rasporeda, sve u jednoj mobilnoj aplikaciji.

DOWNLOAD

 

Skimmer Scanner

Skimmer Scanner

Opis: Hakeri mogu ukrast vaše podatke kreditne ili debitne kartice potpuno bez vašeg znanja! Ova aplikacija koristi Bluetooth vašeg mobitela da detektuje radio komponente koje moderne metode krađe upotrebljavaju i upozorava vas ako vas neko pokušava prevarit!

DOWNLOAD

 

Runtastic Balance Food Tracker & Calorie Counter

Runtastic Balance

Opis: Gubitak težine olakšan: ova aplikacija nudi praktičan način za pračenje navika u ishrani, brojač kalorija i dnevnik obroka. Sa ogromnom databazom lokalizirnih jela, možete jednostavno pratiti svoju ishranu i zabilježiti svaki obrok i užinu!

DOWNLOAD

 

Legitifi

Legitifi

Opis: Želite jednostavan način da provjerite da li su osobe koje upoznajete one za koje se predstavljaju. Želite znati da li je novi baby sitter, novi vozač ili osoba sa kojom izlazite na spoj ona za koju se predstavlja? Legitifi je ovdje da pomogne!

DOWNLOAD

You may be interested

Aplikacije & Društvene mreže
0 shares2737 views

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice

Elektricna Ovca - Oct 15, 2017

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice Svake sedmice predstavljamo nove android aplikacije. Utorkom donosimo pregled najpopularnijih android aplikacija prethodne…

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!
Gaming & Kultura
0 shares1981 views
Gaming & Kultura
0 shares1981 views

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!

Elektricna Ovca - Oct 10, 2017

Zero Latency VR - Ubijajte zombije sa prijateljima!   Zero Latency je tehnološka kompanija koja razvija free-roam sisteme virtualne realnosti. Free-roam virtualna realnost…

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika
Tehnologija
0 shares2527 views
Tehnologija
0 shares2527 views

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika

Elektricna Ovca - Oct 09, 2017

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika Kao dodatak svojim Pixel telefonima i kućanskim uređajima, Google je iznenadio jednim…

Leave a Comment

Your email address will not be published.