TOP 10 novih igrica za android telefone

TOP 10 novih igrica za android telefone

Dobro došli u sedmični pregled najboljih novih igrica za android pametne telefone. Električna Ovca će i dalje nastaviti da prati nadolazeće igre i najbolje igre koje trenutno igramo, ali ova kolumna je posvećena isključivo novim igrama koje možete odmah igrati. Pogledajte naš izbor i podijelite vaše utiske ili nam dajte prijedloge za sljedeću sedmicu.

 

Terra Battle 2

OpisTerra Battle 2 donosi potpuno drugačije gameplay iskustvo, a uz to zadržava hvaljenu centralnu mehaniku bitaka iz prvog dijela, sve u ovoj izvrsnoj RPG fantaziji. Nova mapa svijeta omogućava igračima da njom putuju uz saputnika i uslovljava igranje zasnovano na strategiji, dok svoje formacije postavljate prije ulaska u bitku. 

DOWNLOAD

 

World of Prandis

Opis: Beskrajan otvoren svijet i mogućnost brzog putovanja u sve njegove krajeve! Dvije regije, Vir i Femina, koje su u ratu. Tri plemena – Haru, Human i Truk, te 6 klasa – Warrior, Paladin, Hunter, Assassin, Mage i Warlock. 4000+ čudovišta i 2000+ korisnika, svi u jednom svijetu! 

DOWNLOAD

 

Radiation City

Opis: Dobrodošli u Radiation City svijet, gdje vas očekuje izvrsna avantura preživljavanja! Prošlo je 40 godina od nesreće u Černobilskoj nuklearnoj elektrani i sada vas sudbina dovodi u područje detaljno rekreiranog grada Pripyat. Otkrijte nevjerovatnu priču, riješite misteriju i pokušajte spasiti voljene!

DOWNLOAD

 

Teon

Opis: Otkrijte prostrani Teon svijet korak po korak! Stvarajte klanove, istražujte tamnice i pobjeđujte neprijatelje! Ne ulazite u opasnost sami, suočite se s njom u grupama! Mnoštvo neobjašnjenih pravila i skrivenih čudovišta. Podijelite svoje iskustvo sa članovima vašeg klana i napredujte brže!

DOWNLOAD

 

Ticket to Ride: First Journey

OpisTicket to Ride: First Journey je dio slavne Ticket to Ride serijala društvenih igara. U ovoj verziji, igrači se mogu upustiti u svoje prvo putovanje i posjetiti velik e gradove Amerike i Evrope. Ova igrica je jednostavna za čitavu porodicu da igra skupa! Čak i najmlađi igrači sada mogu mjeriti sa iskusnim u Ticket to Ride First Journey.

DOWNLOAD

 

Exogears2

Opis: Borite se protiv drugih igrača online – u svemiru! Gradite i uređujte svog mehaničkog ratnika i borite se 1v1 ili 2v2 da postanete najmoćniji ratnik u galaksiji! Istražujte ratom prožetu galaksiju koja samo čeka da je osvojite! ExoGears 2 vas stavlja u kontrolu nad ozloglašenim brodom plaćenika dok putujete kroz duboki svemir i gradite svog savršenog ratnika!

DOWNLOAD

 

Flat Pack

OpisFlat Pack – mješavina 2D  3D platformi! Kul zamke i neprijatelji koji bježe iz granica nivoa! Poletite i istražujte 30+ nivoa, svaki od koji ima svoj, poseban preokret. Testirajte svoje sposobnosti u ovom 2D/3D hibridu i borite se u nevjerovatnim boss fights!

DOWNLOAD

 

Middle-earth: Shadow of War

Opis: Siguran da će mu pomoći da svrgne Saurona i postavi sebe kao silu dobra na njegovom mjestu, Celebrimbor je stvorio novi prsten moći, kao i niz slabijih prstenova koji su vezani za njegovu sudbinu i koji će dozvati heroje Međuzemlja. Borite se u Shadow ratu i porazite Sauronove vojske!

DOWNLOAD

 

SkillTwins Football Game 2

Opis: Nakon skoro 10 miliona instalacija orginalne igrice, sa hiljadama recenzija od 5 zvjezdica, ovaj internacionalni uspjeh napokon dobija nastavak! Igrajte kao slavni freestyle duo – “SkillTwins” Josef  Jakob – i postanite najbolji na svijetu, sa ciljem da dostignete 10 miliona fanova i osvojite legendarne trofeje!

DOWNLOAD

 

Spirit of Justice

Opis: Posljednji dodatak Ace Attorney serijalu je bez premca! Pridružite se Phoenix Wrightu i Apollo Justice-u dok se kući i u inostranstvu hvataju u koštac sa najzanimljivijim slučajevima! Sa raznovrsnim izborom likova, uključujući i omiljenu Mayu Fey, ova igrica je prepuna novih misterija i nezaboravne drame u sudnici!

DOWNLOAD

You may be interested

Aplikacije & Društvene mreže
0 shares2737 views

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice

Elektricna Ovca - Oct 15, 2017

TOP 5 najpopularnijih android aplikacija prethodne sedmice Svake sedmice predstavljamo nove android aplikacije. Utorkom donosimo pregled najpopularnijih android aplikacija prethodne…

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!
Gaming & Kultura
0 shares1981 views
Gaming & Kultura
0 shares1981 views

Zero Latency VR – Ubijajte zombije sa prijateljima!

Elektricna Ovca - Oct 10, 2017

Zero Latency VR - Ubijajte zombije sa prijateljima!   Zero Latency je tehnološka kompanija koja razvija free-roam sisteme virtualne realnosti. Free-roam virtualna realnost…

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika
Tehnologija
0 shares2528 views
Tehnologija
0 shares2528 views

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika

Elektricna Ovca - Oct 09, 2017

Google Clips: Mala AI kamera koja sama slika Kao dodatak svojim Pixel telefonima i kućanskim uređajima, Google je iznenadio jednim…

Leave a Comment

Your email address will not be published.